Heroic Hike 55+

Hello You Events Singles Hike

Datum evenement:

4 juni 2022

Tijd evenement:

14:00

Locatie evenement:

Beugen

Eropuit in de natuur en ondertussen nieuwe mensen leren kennen? Gezellig! Wij organiseren een hike voor singles in natuurgebied de Vilt – Beugen/Oeffelt.

Het gebied bestaat uit de Kleine en de Grote Vilt. De Grote Vilt bestaat uit een veenmoeras wat is ontstaan circa 12.000 jaar geleden toen een gedeelte van de Maas werd afgesneden. De Kleine Vilt ontstond door kleiwinning door de nabij gelegen steenfabriek. Deze fabriek was hier gebouwd omdat dit vlakbij de Duitse grens lag.

Tussen 1850 en 1920 heeft men hier het veen afgegraven en intussen vanaf 2007 tot 2010 heeft men dit gebied hersteld en is deze natuurparel een echte oase voor reigers en ooievaars geworden.

Wij gaan een tocht maken van ruim 6,0 km door dit afwisselende gebied. Genieten van de buitenlucht en gezellig kletsen met andere singles. Heb je zin om mee te gaan? Leuk! Neem je rugzak mee en wij geven je bij de start een picknickpakketje voor onderweg. Na afloop van de wandeling kan je op eigen gelegenheid nog wat eten of drinken in het centrum van Beugen.

 

Ben je single en lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan hier aan.

 

In de bevestiging van jouw aanmelding ontvang je van ons het adres van het verzamelpunt.

 

 

Leeftijd: 55+ jaar

Prijs: €12,50 per persoon

Wanneer: Nog niet bekend

Waar: Beugen, Noord Brabant

Aantal deelnemers: 20 deelnemers (minimum aantal 8 deelnemers)

 

Inclusief:

  • Lekker picknickpakketje voor onderweg
  • Wandeling door natuurgebied de Vilt
  • Begeleiding op locatie door Hello You Events

 

Exclusief:

  • Vervoer naar locatie
  • Overige gebruiken

 

De ervaring leert dat zich binnen deze leeftijdsgroep meer vrouwen dan mannen aanmelden. Hoewel wij streven naar een gelijkwaardige verdeling kunnen wij dit niet garanderen.

Mocht er geen ticket meer voor u beschikbaar zijn, kunt u een reserve ticket aanschaffen. Zodra er een plekje vrij komt brengen wij u hiervan op de hoogte. Uiteindelijk zullen wij de eventueel overgebleven tickets opvullen met de reserve tickets.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 25 (10 Left:)
  • Beugen

Event details

  • 4 juni 2022 14:00   -   16:00
Share our Event
Beginnen met appen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?